Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ V

 Η πίστη του αφοσιωμένου χριστιανού φοιτητή Τζος Γουίτον κλονίζεται από τις ιδέες του καθηγητή του φιλοσοφίας, Ράντισον, ο οποίος δεν πιστεύει στην ύπαρξη του θεού. 
Με το καλημέρα στην τάξη, ο καθηγητής κάνει κατανοητό ότι οι μαθητές πρέπει να αμφισβητήσουν γραπτώς την ύπαρξη του θεού, αλλιώς κινδυνεύουν να κοπούν.  
Ενώ οι συμφοιτητές του μοιάζουν να συμφωνούν ότι «ο θεός είναι νεκρός», ο Τζος βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, στο οποίο ο ένας δρόμος οδηγεί στην πίστη κι ο άλλος στο μέλλον του.
http://imoniodoschristianmovies.blogspot.gr/2014/08/gods-not-dead-2014.html http://gamato.ning.com/group/god-s-not-dead-2014

Ο Παράδεισος Είναι Αληθινός 

Heaven Is For Real (2014)


Βασίζεται στο νούμερο ένα ομώνυμο best-seller των New York Times, που φέρνει στην οθόνη την αληθινή ιστορία ενός πατέρα σε μια μικρή πόλη που πρέπει να βρει το θάρρος και την βεβαιότητα να μοιραστεί με τον κόσμο την ασυνήθιστη εμπειρία αλλαγής ζωής του γιού του. 
Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο υποψήφιος για Όσκαρ και βραβευμένος με Emmy ηθοποιός Greg Kinnear ως Todd Burpo και συμπρωταγωνιστεί η Kelly Reilly στον ρόλο του πραγματικού ζευγαριού - του οποίου ο γιος Colton (τον υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Connor Corum) ισχυρίζεται ότι επισκέφθηκε τον Ουρανό κατά τη διάρκεια της εμπειρίας του λίγο πριν το θάνατο. 
Ο Colton αφηγείται τις λεπτομέρειες του εκπληκτικού ταξιδιού του με παιδική αθωότητα και μιλάει για πράγματα που συνέβησαν πριν από τη γέννηση του ... πράγματα που δεν θα μπορούσε να τα ξέρει. Ο Todd και η οικογένειά του, στη συνέχεια, καλούνται να εξετάσουν το νόημα από αυτό το αξιοσημείωτο γεγονός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...