Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ



Ο Συνάδελφος Θεολόγος Γιώργος Γιαννίκης επεξεργάστηκε και τις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής απο τη τράπεζα θεμάτων

Κατηγορία ερωτήσεων: Πολλαπλής Επιλογής

Παρακαλώ πατείστε στον παρακάτω σύνδεσμο και στη συνέχεια επιλέξτε Download. Μόλις κατέβει το αρχείο με τις ερωτήσεις στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το ανοίξετε με τον περιηγητή Ιστοσελίδων σας (Browser)

Quiz: Ερωτήσεις Πολλαπλής Επιλογής

PDF: Ερωτήσεις Πολλαπλής Επιλογής

 


Η τράπεζα θεμάτων που έχει αναρτηθεί από το Υπουργείο, περιλαμβάνει διάφορους τύπους ερωτήσεων. Αυτοί είναι οι εξής:

1) Σωστού – Λάθους 2) Πολλαπλής επιλογής 3)Συμπλήρωσης κενών 4) Αντιστοίχησης 5) Ταξινόμησης 6) Πολλαπλής επιλογής με μικρή ανάπτυξη 7) Ανάπτυξης

Αυτό που φάνηκε αμέσως μόλις ασχολήθηκα με τα θέματα της Τράπεζας, ήταν ότι πολλές ερωτήσεις επαναλαμβάνονταν. Έτσι, προκειμένου να βοηθηθούν οι μαθητές και οι συνάδελφοι Θεολόγοι, επεξεργάστηκα στατιστικά την Τράπεζα Θεμάτων, χώρισα τις ερωτήσεις σύμφωνα με τις παραπάνω κατηγορίες, έσβησα όσες ήταν διπλές και στη συνέχεια άρχισα να τις απαντώ. Να σημειωθεί πως εδώ περιλαμβάνονται ΟΛΕΣ οι ερωτήσεις της Τράπεζας Θεμάτων. Εννοείται πως όσες ήταν ίδιες με μια μικρή διαφοροποίηση στην εκφώνηση σβήστηκαν.

Αποφάσισα να παρουσιάσω τις απαντήσεις με δύο τρόπους.
Ο ένας και πιο χρονοβόρος είναι με Quiz. Θα είναι ένας online τρόπος προετοιμασίας του μαθητή.

Ο δεύτερος τρόπος θα είναι με αρχεία PDF όπου εκεί θα βρείτε τα εξής: στην πρώτη στήλη θα δείτε κάτω από τον τίτλο Δ.Ε ένα νούμερο. Αυτό είναι η διδακτική ενότητα στην οποία αναφέρεται η ερώτηση. Έχω ταξινομήσει τις ερωτήσεις κατά διδακτική ενότητα, για διευκόλυνση όλων. Σιγά σιγά, όσο προχωρά η επεξεργασία των ερωτήσεων, θα συμπληρώνεται αυτός ο χώρος με νέα στοιχεία. Αν βρείτε οποιοδήποτε λάθος, παρακαλώ ενημερώστε με άμεσα ώστε να το διορθώσω.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ: http://trapezathriskeftika.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...